e-tron

Audi Q4 e-tron concept på Genéve Motor Show

3.625 views
6. marts 2019 audi, concept, e-tron, q4
For 1 år siden fik den første serieproducerede Audi med 100% elektrisk drivlinje, Audi e-tron, sin debut på Genéve Motor Show, selvom den stadig var dækket af camouflage-folie. På dette års Genéve biludstilling præsenterer Audi en forløber for endnu en rent eldrevet bil: Audi Q4 e-tron concept, der er en kompakt SUV med tydeligt slægtskab med Audi e-tron. Den serieproducerede version af Audi Q4 e-tron concept præsenteres i slutningen af 2020. Hør, direktør i Audi Danmark, Lars Kornelius, fortælle mere om Audi Q4 e-tron Concept i videoen.
Jacob Frostholm 19. marts 2019 11:13 Slet

@John. "Host" er den serverudbyder der opbevarer og streamer video filen til nettet, ikke personen der præsenterer bilen. :D

Preben Smed 8. marts 2019 17:04 Slet

Ja, det var dog en utrolig langsom Down-load, er enig med Jacob Frostholm,
I bør nok se jeres server/udbyder efter i sømmene, evt. Få reorganiseret data-basen.

John Schmidt 7. marts 2019 20:10 Slet

@Jacob, jeg synes da han er udemærket. Hvad er det du ikke kan lide ved ham? Og jeg oplevede ingen langsom upload af video. Den var der med det samme efter klik i nyhedsbrevet. PS! Jeg er ikke ansat hos Audi eller associerede selskaber.

Jacob Frostholm 6. marts 2019 20:29 Slet

Fin video, men jeres host er da virkelig elendig. Jeg fulgte linket fra jeres nyhedsbrev. Jeg har da aldrig oplevet magen til langsomt indlæsende video. Det ødelægger jeres brand og virker utrolig amatør artigt. Hint: Brug linket til youtube i stedet. Den video I har der virker.

Tilføj en kommentar...
Post som (log ud)